KWIS OP MAAT 
Elke kwis naar uw wens!


Wat u wilt weten!?

Wie zijn wij?

Wij zijn “Kwis op maat”, maar de meeste mensen kennen ons als Martijn Hoefnagel en Kevin de Louw. We delen de passie voor “de kwis” en nadat we zelf regelmatig hadden meegespeeld met een (online) pubquiz dachten wij: “Dat kunnen wij ook, maar dan beter”. En dat willen we graag met jullie delen. 

Vols ons ook op social media:

Facebook: Facebook.nl/kwisopmaat
Instagram: Instagram.com/kwisopmaat


Wat bieden wij?

Wij bieden een complete “Kwis op maat” aan, geheel naar uw wens. Alles is mogelijk! Denk hierbij aan een “pubquiz” in jouw favoriete kroeg, een “Voetbalkwis op maat” in de voetbalkantine, een gezellig personeelsfeest met een “Kwis op maat” over uw bedrijf of ga de strijd aan met je vrienden of familie tijdens een vrijgezellenfeest of familiedag. 

Wat is het doel?

Wij willen iedereen graag een leuk en gezellig, avondvullend (of middag) programma bieden waar nog lang over nagepraat zal worden.

Waarom kiest u voor het organiseren van een ‘Kwis op maat”? 

Simpel! De “Kwis op maat” is gezellig, zorgt voor verbinding, het brengt mensen samen en u heeft gegarandeerd een topactiviteit waar u ook nog iets van opsteekt. Wat is er leuker dan met vrienden, familie, collega’s of teamgenoten samen te werken en de rest te verslaan? 

In deze tijd is de online kwis ook een echte aanrader. Zo bent u toch verbonden met uw vrienden, familie, collega’s of teamgenoten en kunt u op veilige afstand van elkaar genieten van een leuke, op maat gemaakte kwis. 

Hoe word alles geregeld?

U geeft bij ons uw wensen aan en wij zorgen voor de rest. U ontvangt een offerte per email en als dat akkoord is gaan wij ervoor zorgen dat we uw wensen om gaan zetten in een “Kwis op maat”. Op naar een onvergetelijke avond! Zowel online als op locatie is er veel mogelijk. 

Moet u zelf nog iets doen?

Als u zorgt voor goede zin, dan zorgen wij voor de rest!

 


 


 


 


 


 

 
 
 
 
E-mailen
Instagram