KWIS OP MAAT 
Elke kwis naar uw wens!

Kwizz Kids

Wij zijn er natuurlijk niet alleen voor alle volwassenen, ook voor de jeugd bieden wij een leuke, leerzame “Kwis op maat” aan. Wij vinden dat ieder kind recht heeft op onderwijs en ontwikkeling en daarom hebben wij “Kwizz Kids” in het leven geroepen. 

“Kwizz Kids” is er voor alle kinderen in de leeftijd vanaf 8 jaar. “Kwizz Kids” vindt het belangrijk dat kinderen plezier maken. Op een leuke, interactieve manier willen we “Kwizz Kids” inzetten, zodat uw kind een leuke middag heeft en hier ook nog iets van opsteekt. 

“Kwizz Kids” is erg leuk voor bijvoorbeeld een kinderfeest. Aan de hand van de wensen van uw kind, zorgen wij dat we een “Kwis op maat” samen stellen, waarbij uw kind samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes op een interactieve manier door de kwis heen gaat. 

Voorbeeld: Uw kind is helemaal gek van voetbal. Wij zorgen dan dat we aan de hand van het thema “voetbal” een interactieve kwis opzetten, waarin we diverse onderwerpen behandelen. Zo wordt de topografische kennis van kinderen getest door op een landkaart van Nederland, stickers met de logo’s van alle voetbalclubs, op de juiste stad te plakken. 

Winnen en verliezen vinden wij niet belangrijk. Iedereen is voor ons gelijk en aan het einde van de dag is er voor iedereen een prijs. 

Wil jij jouw kinderfeest vieren met “Kwizz Kids”? Stuur dan een e-mail naar info@kwisopmaat.nl voor meer informatie. 

Hopelijk zien we jullie snel.

Kwisgroet,

Kwizz Kids


 
 
 
 
E-mailen
Instagram