KWIS OP MAAT 
Elke kwis naar uw wens!

Prijslijst Kwis op maat 

De prijs van een kwis is afhankelijk van het aantal deelnemers . Daarnaast is er een verschil in prijs tussen een online kwis en een kwis op locatie.

Online kwis
De online kwis wordt geheel op maat gemaakt, naar de wensen van de klant. Dit is inclusief (bedrijfs)logo. Ook verwerken wij tot maximaal 30 gepersonaliseerde vragen in de online kwis. Het verwerken van meer dan 30 gepersonaliseerde vragen is mogelijk op aanvraag. Ook verzorgen wij de online stream om de kwis bij iedereen de huiskamer in te slingeren. Daarnaast nemen wij de presentatie van de kwis voor onze rekening, zodat jullie kunnen genieten van een gezellige (online) avond met vrienden, familie of collega’s.

Kwis op locatie
De kwis op locatie wordt geheel op maat gemaakt, naar de wensen van de klant. Dit is inclusief (bedrijfs)logo. Ook verwerken wij tot maximaal 30 gepersonaliseerde vragen in de kwis. Het verwerken van meer dan 30 gepersonaliseerde vragen is mogelijk op aanvraag. Daarnaast nemen wij de presentatie van de kwis voor onze rekening, zodat jullie kunnen genieten van een gezellige avond met vrienden, familie of collega’s. Wanneer nodig zorgen wij voor licht, geluid en een beamer. Dit zit in de prijs verwerkt.
Ook hebben we de mogelijkheid om via onze software een (diensten) veiling aan te bieden. Leuk als afwisseling, in combinatie met de kwis. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Bingo op maat
Naast een ‘kwis op maat’  bieden wij ook een leuke bingo aan. Wij hebben de mogelijkheid om een online bingo aan te bieden, maar we kunnen ook op locatie een bingo verzorgen. Ook is er de mogelijkheid tot een muziekbingo. De prijs per bingo is op aanvraag, zodat we deze naar ieders wens op maat kunnen maken.

Uiteraard is er ook een mogelijkheid tot het combineren van een kwis en bingo. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Borrelpakket
Willen jullie genieten van een lekker hapje en drankje? Wij bieden diverse borrelpakketten aan, zodat je extra kan genieten van een gezellige avond met Kwis op maat. Vraag voor meer informatie naar de mogelijkheden.  

Meer informatie?
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag een overzicht van onze prijzen ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar info@kwisopmaat.nl. 
 
 
 
 
E-mailen
Instagram