KWIS OP MAAT 
Elke kwis naar uw wens!

De Kantine Kaart

De Kantine Kaart, het spel wat de derde helft naar een nog hoger niveau brengt. U kent het wel. Na weer een verloren wedstrijd in de krochten van het amateurvoetbal zit u gezellig in de kantine. Biertje erbij, slap ouwehoeren en de nederlaag is allang weer vergeten. Na ieder biertje wordt het gezelliger en gezelliger. En dan komt de Kantine Kaart op tafel. 

Het spel bestaat uit vijf ronden. Je speelt het spel met teams van 2-4 personen. Aan het spel nemen minimaal twee en maximaal zes teams deel. Het spel duurt tussen de 10-15 minuten. 

Iedere ronde krijg je per team 1 Kantine Kaart. Op deze Kantine Kaart staan 5 woorden die iets met voetbal te maken hebben. Van Old Trafford tot VAR en van schwalbe tot Marco Materazzi, alles komt voorbij. De teamcaptain probeert om binnen 30 seconden zoveel mogelijk woorden te omschrijven. Aan de rest van het team de taak om de juiste woorden te raden. Voor ieder geraden woord krijg je als team 1 punt. Op iedere Kantine Kaart staat ook 1 voetbalvraag. Als het team deze vraag juist weet te beantwoorden, dan verdubbelen zij het aantal punten wat ze die ronde behaald hebben. Daarna is het de beurt aan het volgende team. Per spel worden er 5 ronden afgewerkt. Na 5 ronden wordt het puntentotaal opgeteld en het team met de minste punten verliest. En dat laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Het verliezende team kiest blind een van de elf doe-opdrachten. Deze opdracht moet, waar mogelijk, direct worden uitgevoerd.

Pre-order nu! Halverwege november 2021 komt het spel uit. De prijs van De Kantine Kaart is €17,95. Voor vragen, opmerkingen of het bestellen van De Kantine Kaart kunt u het contactformulier invullen of stuur een email naar info@kwisopmaat.nl. 

 
 
 
 
E-mailen
Instagram