KWIS OP MAAT 
Elke kwis naar uw wens!

Doe-het-zelf-op-maat-kwis

Kwis op maat biedt voor iedere gelegenheid en voor ieder gezelschap een kwis op maat aan. Naast een compleet verzorgd en avondvullend programma (zowel op locatie als online) hebben we ook voor kleinere gezelschappen een prachtig aanbod. Het is mogelijk om bij Kwis op maat de Doe-het-zelf-op-maat-kwis te kopen. Wij hebben drie soorten kwizzen te koop die u en uw gezelschap een gezellige avond bieden. U bent zelf de spreekstalmeester en u leidt uw gasten als een ware quizmaster door de avond heen. 

Kwis 1: Deze kwis bestaat uit vijf ronden van ieder tien vragen plus een bonusronde. De duur van deze kwis is tussen de 30 en 45 minuten. 

Kwis 2: Deze kwis bestaat uit tien ronden van ieder tien vragen plus twee bonusronden. De duur van deze kwis is tussen de 90 en 120 minuten.

Kwis 3: Deze kwis bestaat uit twaalf ronden van ieder tien vragen plus drie bonusronden en een exclusief moordspel. De duur van deze kwis is tussen de 150 en 180 minuten. 

U kunt kiezen om de Doe-het-zelf-op-maat-kwis online te ontvangen. Wij sturen u dan via WeTransfer de complete kwis inclusief antwoordformulieren, geluidsfragmenten en overig beeldmateriaal, zodat u het cadeautje alleen nog maar hoeft uit te pakken. Ook kunt u ervoor kiezen om de complete kwis fysiek te ontvangen. Wij sturen u dan de antwoordformulieren, geluidsfragmenten en overig beeldmateriaal per post toe. In de tabel hieronder kunt u zien wat de kosten per kwis zijn. 

Als u vragen of opmerkingen heeft, of u wilt een van onze kwizzen bestellen, stuur dan een email naar info@kwisopmaat.nl. 


Prijs voor ontvangst via WeTransfer

Prijs voor fysieke ontvangst 

Kwis 1

€11,50

€15,95

Kwis 2

€19,50

€23,95

Kwis 3

€27,50

€32,95

 
 
 
 
E-mailen
Instagram